Your search results

Parduodamas išskirtinis naujos statybos vieno aukšto gyvenamasis namas Rėkyvoje

Lingailių gatvė 13, Šiauliai, Lithuania

Kontaktinė informacija: Mobilus: +37067145995;

€ 190,000 | 186 m2 | 1022 €/m²


pridėti prie mėgstamiausių

Parduodamas išskirtinis naujos statybos vieno aukšto gyvenamasis namas Rėkyvoje netoli Rėkyvos ežero Lingailių g. 13.

  • Bendras namo plotas 186,79 m², vieno aukšto, 3 miegamieji kambariai su svetaine, 2 san. mazgai, virtuvė, didelis garažas, terasa.
  • Namas puikiai įrengtas, labai geras išplanavimas, įrengta didelė svetainė su virtuve ir valgomuoju, 3 miegamieji kambariai, vienas bendras san. mazgas ir vienas atskiras prie miegamojo, garažas dviems automobiliams su automatiniais pakeliamais vartais, katilinė ir tambūras.
  • Namas šildomas dujiniu ir kieto kuro katilu, name įrengtas grindinis šildymas, kambariuose su radiatoriais, visos miesto komunikacijos, karštam vandeniui įrengta didelė akumuliacinė talpa, įrengta rekuperacinė sistema (nėra rekuperatoriaus), apsaugos signalizacija, gražiai įrengta šviesos instaliacija.
  • Naujos statybos mūrinis namas iš blokelių, 2008 m. namas buvo pradėtas statyti, o 2019 m. priduotas eksploatacijai, apšiltintas pagal naujausius reikalavimus, C energinio naudingumo klasė, trijų stiklų dvigubi stiklo paketai, stogas šlaitinis.
  • Sklypas 12,44 a žemės, nestandartinis, takeliai iškloti trinkelėmis, apsodintas, terasa. Labai rami vieta, puikus privažiavimas, asfaltuotas kelias iki namo, netoli autobusų stotelė. Namas parduodamas su daliniais baldais (vaikų kambarių baldai išvažiuos) ir buitine technika.

Labai gera investicija, galimybė pirkti su banko paskola, padėsime sutvarkyti dokumentus. Dėl apžiūros derinti laiką iš anksto, be registracijos žiūrovai nepageidaujami.

Daugiau informacijos tel. 867145995.

Bendrinė Informacija

Nuosavybės Id: 30192
Kaina: € 190,000
Plotas: 186 m2
Kaina už m² : 1022 €/m²
Kambariai: 4
Energijos klasė: C
Statybos metai: 2019
Aukštas: 1
Įrengimas: Įrengtas
Pastato tipas: Mūrinis
Šildymas: Centrinis kolektorinis
Namo tipas: Namas (gyvenamasis)

Nuotraukų Galerija

Transport
Supermarkets
Schools
Restaurants
Pharmacies
Hospitals

Susisiekite

Suplanuoti apsilankymą?
Į asmeninius pranešimus galite atsakyti iš savo vartotojo paskyros puslapio „Pašto Dėžutė“.

Compare Listings